En session i kunstterapi kræver ingen kunstneriske evner.

Kunstterapi handler ikke kun om, at være skabende og få det bedre udelukkende af den kreative proces. Det handler også om, at ændre din egen selv opfattelse og forstå de mønstre, som du lever dit liv efter. Vi forandrer os ved at sætte ord på følelser og ikke, som vi før har troet, ved at undgå dem. I det kreative udtryk viser følelserne sig i form af symboler, hvilket betyder, at vi kan tale om dem og med dem uden at “vælte omkuld”.

Hvorfor vil du anbefale kunstterapi?

80% af vores tanker og handlinger kommer fra det ubevidste, hvilket betyder at vi handler pr. automatik overfor bestemte mennesker eller i bestemte situationer. Via Kunstterapi kan du få fat på disse mønstre, forstå dem, accepter dem, for til slut at slippe dem. Derfor er kunstterapi så effektiv.

Kunstterapi er sjovt, og det virker.

Kunstterapien er med til at åbne op for dit ubevidste, som man siger det er her svarene ligger, du skal bare have fat på dem. Det handler om, at bruge din kreative side, din inspiration og synliggøre de indre værdier udtrykt i billeder, så som tanker, følelser og sanser, som viser sig i farver, former, figurer… det hele bliver så rationel og let forståeligt for dig… og det virker hver gang.

Er du intellektuel, udadvendt eller indadvendt? …kunstterapi er for alle.

Forskellen er, at der er en tredjepart (dit maleri) med i sessionen. Hos en terapeut/psykolog kommer du let til, at tale om det bevidste og verden derude i stedet for det indeni. Når du inddrager det skabende, får du kontakt til dit ubevidste, som vi efterfølgende kan føre en dialog om. Du vil opleve en helt ny indsigt og accept af dig, du vil få mod til at handle og give slip på uhensigtsmæssige tanke mønstre… du vil komme til, at føle dig mere FRI / GLAD.

Jeg stiller ingen krav til dine kunstneriske evner for at deltage. Kun vilje, lyst og mod til at gøre noget godt for dig selv. Jeg hjælper dig og stiller spørgsmål undervejs i din male process. 

Kontakt mig her hvis du har spørgsmål.

Husk inden kunstterapi sessionen, at tage “gammelt” tøj på som godt må få et par male klatter 🙂

 Jeg anvender selv kunstterapi i min personlige udvikling, se mit færdige kunst på  Helle Bejlegaard – kunst

Måske du også vil læse blogindlæg i kategorien “kunstterapi”?